Webinar Organisatieontwikkeling… hoezo complex?

Een enorme impuls in motivatie, zelfwaardering en persoonlijk leiderschap bij de medewerkers. Leidinggevenden die exact datgene doen wat stimuleert richting resultaten, zodat:

  • Iedereen meer energie heeft
  • Het ziekteverzuim substantieel afneemt
  • Een enorme versnelling in de bedrijfsresultaten plaatsvindt

En dat als resultaat van slechts een 1-daagse workshop!

In dit webinar onthul ik je mijn ontdekkingen!

Hoe maximale veranderbereidheid bij medewerkers te creëren in slechts 1 dag! Zodat zelfs de meest kritische medewerkers op enthousiaste wijze persoonlijk leiderschap nemen voor het vormgeven aan de gewenste ontwikkeling!

Bovendien wordt je als facilitator een uitstekend verdienmodel aangereikt! En als organisatie een enorm besparingsmodel!

Maak kennis met:

  • een essentiële kernwaarde
  • waarop 5 onmisbare overtuigingen rusten

Vertaald in een eenvoudig concept. Uitmondend in een 1-daagse workshop Verbonden Veranderen. Honderden medewerkers en hun leidinggevenden zijn al enthousiast over deze eenvoud en onvoorstelbare opbrengst. Jij als facilitator of organisatie kunt hier minstens net zo succesvol mee zijn!

Wil ook jíj de eenvoud aanbrengen? Je krijgt hem tijdens dit webinar aangereikt! Gun jezelf of jouw organisatie dit bijzondere onderscheidend vermogen en schrijf je snel in in! Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Het stelt je in staat om als één van de eersten van deze unieke aanpak te gaan profiteren. Wees er snel bij! Vol is vol!

Van harte uitgenodigd!!

Kosteloos webinar van 90 minuten

donderdag 29 april 10:30-12:00

dinsdag 4 mei 14:00-15:30

dinsdag 11 mei 10:30-12:00 

 

Er is voor een beperkte tijd een replay beschikbaar. Maximaal 100 mensen per webinar.