E-book: Organisatieontwikkeling… hoezo complex?

Ik wil mijn organisatie ontwikkelen, maar hoe wek ik hiervoor het enthousiasme op bij mijn medewerkers? Een aantal zien het niet zitten. Dat steken ze ook niet onder stoelen of banken. Het verbale geweld zorgt voor slipstream bij anderen. Ik moet snel handelen. Hoe pak ik dit nu aan?

Herken ook jij dit?

Hier is mijn vindtocht begonnen naar het aanbrengen van de eenvoud. Eenvoud, vertaald in onweerstaanbaar aantrekkelijke uitnodigingen. Leidend naar enthousiasme en persoonlijk leiderschap van de medewerkers om hun vingerafdruk te plaatsen op hun aandeel in de gewenste ontwikkeling. Een van harte gedeelde wilsovereenkomst aan te gaan met zichzelf om hierbinnen écht te acteren! Om zodoende een enorme versnelling aan te brengen in het bereiken van de ook door hén gewenste resultaten.

In dit boek “Organisatieontwikkeling… hoezo complex?” onthul ik je mijn ontdekkingen achter het aanbrengen van de eenvoud. Opgebouwd uit overtuigingen, rustend op een essentiële kernwaarde. Welke als fundament onder al mijn organisatieontwikkelingsconcepten rusten.

Heel herkenbaar vertaald in concrete voorbeelden.  Zodat ook jij kunt profiteren van mijn bevindingen. Of het nu jouw organisatie betreft of je ontwerper/facilitator bent van organisatieontwikkelingsprocessen.

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt het e-book in je inbox!